Hyundai incep testarile la Monte-Carlo pentru noul i20

Pilotii Hyundai  Neuville si Sordo au inceput pregatirile pentru sezonul viitor cu un test de 4 zile in Franta.  Pilotii au avut parte de vreme amestecata,  similara cu starea generala a vremii in timpul raliului.  Ambii piloti vor face un test final complet la Monte-Carlo inainte de cursa pentru a-si face mana.

i20 nu va fi gata pentru inceputul sezonului viitor,  dar versiunea 2014 a fost imbunatatita substantial de la debutul de anul acesta de la Monte-Carlo. Desi au un an de experienta de la primul eveniment trebuie depusa in continuare foarte multa munca de pregatire pentru primele raliuri din calendarul 2015.

Testarile i-au ajutat pe piloti sa inteleaga comportamentul masinii pe drumurile alpine si vor fi urmate de 4 zile de teste in Suedia.  Aceste teste trebuie sa furnizeze suficiente informatii pentru a pune la punct ultimele detalii pentru primele runde ale noului sezon.

Neuville a declarat ca i20 i-a dat un sentiment general placut si ca a reusit sa simta si sa se invete cu masina,  facand progrese notabile si in materie de viteza.  De asemenea, el recunoaste importanta participarii inca din primele raliuri ale campionatului de anul viitor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s