Performante imbunatatite pentru Citroen DS 3 si DS 3 Cabrio  

Vandut in peste 300.000 de exemplare de la lansare, DS3 este un adevarat success pentru producatorul francez. Echiparea include tehnologiile Active Brake, LED si Xenon cu indicatori secventiali unici in lume. Proiectoarele promit o vizibilitate imbunatatita fara sa fie obositoare pentru ochi. In plus, au o durata de viata de 20.000 ore.

Luminile de zi DRL integrate in prizele de aer dau un aer special masinii, iar stopurile LED cu efect 3D dau un plus de rafinament.

In plus nivelele de echipare sunt sporite cu motorizari noi – DS3 ne promite un cuplu spectaculos la turatii mici, o suspensie dedicata si  directie responziva, masinile fiind mult mai stabile si usor de controlat. Mai mult decat atat, atat DS3, cat si DS3 Cabrio vin cu motorizari euro6.

Citroen ne promit un confort sporit si cel mai incapator portbagaj din categoria hatch. DS3 este primul model care vine echipat cu tehnologia Active City Brake – un sistem de franare automat cu rolul de a anticipa si preveni coliziunile la viteze reduse.
ds32

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s