3 artificii de succes pentru masinile de serie

Aparte de caracterizarile generale pe care le urmarim,  dupa alegerea marcii preferate evident,  sunt o serie de dotari si detalii pe care le analizam la masina pe care ne dorim sa o achizitionam.  Iata care sunt,  din punctul meu de vedere cele mai bine gandite artificii pentru masinile de larg consum:

1. Plafon panoramic
Asa cum am vazut la: Peugeot 308 si 406.

2004074_peugeot_407SW_sunroof images

De ce e de succes: in primul rand ai peisajul periferic comparabil cu al unui cabriolet,  fiind in continuare protejat de intemperii si fara o ranforsare greoaie (cel putin nu la fel de grea).  Si nu ne oprim aici.  Luminozitatea sporita  din habitaclu mareste gradul de atentie al soferului.  De asemenea, noaptea luminozitatea din habitaclu este si ea marita pe cele 2 drumuri iluminate din Romania.

2. Facilitati pentru pasageri
Asa cum am vazut la: Vw golf 5 si nu numai

2011-Volkswagen-Golf-Coupe-Hatchback-2.5L-2dr-Hatchback-Interior-Back-Seats Free-Shipping-OEM-VW-Central-Console-Armrest-Rear-Cup-Holder-For-Jetta-MK5-Golf-MK6-1K0

De ce e de succes: e destul de simplu. Sunt suficiente ocaziile in care ai pasageri in spate si fiecare stim ca anumiti pasageri reprezinta un drum sigur la spalatorie. De aceea sunt utile scrumiera,  suportul de pahar si cosul de gunoi.  In plus,  pasagerii primesc si o bricheta – adica o priza,  ceea ce la drum lung ajuta la evitarea discutiilor tip cine isi incarca primul telefonul.

P. S.  Simtim totusi ca VW se poate sa fi exagerat cu suporturile de pahare: sunt 2 pe consola centrala din canapea,  2 in scrumiera si cate unul in plus in masutele retractabile de pe scaune.  Totusi, daca sunt 2 pasageri, sunt prea multe,  daca sunt 3 – e cu unul mai putin.

3. Sisteme inteligente de fixare a bagajelor
Asa cum am vazut la: Skoda Octavia

De ce e de succes: nu e tocmai un artificiu cat o solutie inteligenta de abordare a unei probleme.  Ca sa ne intelegem,  ele arata asa:

simply_clever1 carlig-oem-bagaje-portbagaj-pentru-gama-24f3b1851e1f050d1a-150-112-2-95-1

 

Posibilitatea aranjarii bagajelor in mod organizat ne permite sa profitam de tot spatiul pe care il avem la dispozitie.  Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nici o plasa de cumparaturi nu se va mai varsa in asa context!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s