Seat ALTEA XL – altceva

Am vrut sa scriu un mic editorial despre aceasta masinuta care ne incanta ocazional cu prezenta sa umila pe drumurile noastre. Vad ca pe piata exista o cerere indestulatoare pentru acest model, asa ca am considerat utile cele ce am sa le spun in continuare.

Nu demult, intr-una dintre zilele trecute, plecand de la semafor observ un oarecare individ exact in momentul in care se baga in fata mea ca un bastan fara semnal. Venind direct de pe linia de tramvai. Acum, nu ca sunt eu un model de disciplina si conduita rutiera, insa mie personal mi se subtiaza obrazul vertiginos dupa ce am facut cate o magarie in trafic – adica asa cum a facut baiatul de mai devreme – si calc frana si ii las pe astia mai berbeci care nu vor sa ma lase, sa se duca sanatosi in… unde au treaba.

Dar el nu a facut asa. A calcat pedala de accelaratie facand abstractie deplina de faptul ca eu eram acolo si acceleram de mama focului ca sa nu intre in fata mea. Asa ca mi-am iesit din fire si mi-am zis ca atata timp cat vom avea drum in acelasi directie nu o sa ma dezlipesc din spatele lui.

Apoi am observat asta:

0540058-SEAT-Altea-XL-Station-1.2-TSI-Businessline-2010

Spatele masinutei acesteia are o mutra asa de umila incat… parca isi cerea scuze!

“Domn’e, imi pare rau ca soferul meu e un taran cu acte in regula care n-a avut bani de o masina mai neserioasa, imi cer scuze pentru impertinenta lui… “

seat_altea_xl_2

N-am mai putut sa zic nimic. L-am lasat sa se duca sanatos in… unde avea el treaba.

Concluzia este ca: masina pare sa fie buna din ce spun posesorii pe ici colo, mici probleme specifice marcii, spatioasa, carevasazica o masina de familie, mai ales dat fiind ca inspira si un pic de mila din spate. Daca te asteptai sa gasesti aici un editorial despre ce stie sa faca, sau daca se merita sa o cumperi, imi pare sincer rau… dar poate scriem unul saptamana viitoare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s