Dacia Duster 2015 – ce e nou?

In afara de aspectul putin diferit si pretul cu 500 eur mai mare, Dacia se pare ca au venit si cu cateva modificari notabile la modelul 2015.

Prima si de departe cea mai importanta este introducerea motorului pe benzina 1.2 TCe de 125 cp. Si devine din ce in ce mai bine: injectie directa in 4 cilindri in linie, 90% din cuplul maxim undeva pe la 1500 rpm. In plus consmul declarat este de 6,1l/100km, masina vine cu distributie pe lant cu garantie pe viata, cutie in 6 trepte si emisii limitate la 143g/km.

In plus cei de la Dacia se lauda cu o insonorizare a habitaclului care reduce zgomotele de rulare si cele aerodinamice. Mai mult, exista posibilitatea de a opta pentru limitator de viteza, asistenta la parcare, inchidere centralizata la plecare, Dacia MEDIA NAV si termometru. Comenzile pentru geamurile electrice sunt mutate pe portiere.

interior duster
Noul Duster vine cu 2 functii in plus: EcoMode si GSI (Gear Shift Indicator). EcoMode limiteaza performantele si confortul termic pentru a economisi carburant in timp de GSI indica turatia optima pentru schimbarea vitezelor generand consum si emisii reduse.
La pretul de start de 11.000 eur noi spunem ca suna bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s