3 magazine dezmembrari si piese auto de care trebuie sa stii

Pentru ca uneori – si mai ales daca ai un model care a fost scos din fabricatie – mai ai nevoie si de piese, am decis sa va prezentam 3 magazine de dezmembrari care noua ni s-au dovedit a fi utile.

http://www.dezmembrarimasini.ro – in Belciugatele cel putin au un parc destul de voluminos. Insa nu va asteptati la mare lucru: s-a intamplat ca eu sa am nevoie de o aripa de Fabia 1 argintie (toate Fabiile 1 sunt  gri diamant) si sa ne plimbam vreo ora disperati prin parc, ca apoi tipul de la dezmembrari sa incerce sa imi vanda o aripa mototolita. In plus, ne-au spus ca nu prea vand masini cu totul, ca n-au acte. Avantajul e insa ca au un parc foarte mare, e aproape de Bucuresti, piesele se negociaza singure.

Cei de la Autovit au o baza destul de buna de piese o gasiti aici: http://www.autovit.ro/piese

http://www.bestautovest.ro/ – eii, aici gasesti piese noi, adica de fabrica, ambalate si pentru masini care au fost scoase din productie de ceva vreme si la preturi rezonabile. Singurul dezavantaj este ca sunt stabiliti in Arad asa ca va trebui sa platesti taxe postale.

2 thoughts on “3 magazine dezmembrari si piese auto de care trebuie sa stii”

  1. Ok pentru dezmembrari sunt o multime, ati selectat dintre cele mai bune. Ganditi-va insa cate siteuri sunt pentru piese auto, de exemplu pentru un simplu scut de motor, Seat ibiza de exemplu, gasiti o gramada, sa zicem Autohak sau scutmotor.org

  2. Ok pentru dezmembrari sunt o multime, ati selectat dintre cele mai bune. Ganditi-va insa cate siteuri sunt pentru piese auto, de exemplu pentru un simplu scut de motor, Seat ibiza de exemplu, gasiti o gramada, sa zicem Autohak sau scutmotor.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s