3 obiceiuri proaste ale soferilor bucuresteni

Daca tot am facut topul cu 3 lucruri la care se pricep, hai sa vorbim si despre 3 motive pentru care soferii bucuresteni merita uneori batuti. Dar sa nu fim agresivi, e weekend, plecam o fuga rapida pana la munte… Cand colo:

1. Pun frana in curba si merg inceeet pe serpentine
Nu toti. Majoritatea insa sunt oripilati de curbe periculoase si rampe abrupte. Nu au nici o problema in a ocoli toate gropile si baltoacele dar cum ajung in mijlocul curbei, ca si cum abia si-ar fi dat seama ca sunt acolo, pun frana, ca nu cumva sa iasa de pe drum din cauza vitezei. Cu fata adica. Daca intra in contrasens cu spatele din cauza supravirei sau ii tamponeaza cel din spate (care nu se asteapta la o manevra radicala) e ok. Dar sa spunem ca ajung cu bine la Brasov si acolo:

2. Sunt (printre) cei mai tupeisti soferi
Taie benzile fara semnal, se baga in fata coloanei la semafor, lasa masina parcata in fata portilor (aruncati un ochi cand mai ajungeti, in fata garajelor sunt parcati ori B, ori IF) se opresc in b1 pe avarii , intra pe banda de autobuz, arunca gunoaie din masina. Si ca sa vezi. Dupa primul care s-a bagat in fata coloanei au mai intrat inca 3 localnici – pentru ca vad ca se poate. Acum nu stiu daca numai bucurestenii fac asa, insa majoritatea fac asa in Bucuresti si nu ma mira deloc cand ii vad si prin alte parti. In plus

3. Nu prea inteleg conceptul de sens unic
Unora le e greu sa se orienteze in jurul unui punct urmarind sensurile unice pentru ca Bucurestiul este un mare bulevard cu dublu sens. Si tot din cauza asta nici nu prea se uita dupa sens si restrictii pentru ca au in minte ca pe unde se iese se si intra.

Acestea fiind spuse cred ca am echilibrat balanta. Drive safe!

One thought on “3 obiceiuri proaste ale soferilor bucuresteni”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s