5 aplicatii utile pentru soferi

Noi le-am vazut, le-am incercat, ne-au placut si am decis sa va spunem si voua despre ele. In ordinea utilitatii acestea sunt:

feature_51. Auto.ro
Auto.ro este o aplicatie completa. Contine absolut tot ceea ce ai putea avea nevoie de la o aplicatie si chiar mai mult de atat. Cu aceasta aplicatie poti plati amenzile de circulatie, cumpara rovignieta, accesa toate anunturile auto de pe site si plati parcarile. In plus, folosind optiunea “Masina mea” aplicatia te va alerta atunci cand iti expira polita de asigurare, rovinieta si iti va furniza tot ce trebuie sa sti.
Aplicatia contine si o sectiune de service-auto care iti genereaza o cerere de service in urma careia vei primi oferte.
Mai mult contine o harta cu toate centrele de servicii auto specializata pe localitati. De exemplu poti vedea toate benzinariile din Brasov. Sau spalatoriile din Constanta.
Link: http://www.auto.ro/mobile

Glob-GPS-Traffic-Radar-screenshot-2-180x3002. Glob
Glob iti afiseaza toate radarele – fixe si mobile – care sunt pe un anumit drum in momentul cautarii. Deasemenea este incurajat ca atunci cand intalnesti un radar sa il semnalezi pe aplicatie. Partea frumoasa este ca aplicatia contine o harta globala, avand informatii din toata lumea. Deasemenea iti arata cati useri sunt online pe acelasi tronson de drum cu tine, ceea ce te ajuta sa apreciezi acuratetea informatiei. De exemplu, nu te poti baza pe faptul ca nu este nici un radar mobil daca nu exista nici un utilizator activ in jurul tau care l-ar fi putut semnala. Din pacate, Glob nu este folosit intens in Romania, dar poate in curand vor fi mai multi utilizatori.
Link:http://www.androiddrawer.com/23340/download-glob-gps-traffic-radar-app-apk/

app-preview33. Gropometru
Functioneaza pe acelasi principiu ca si globe – numai ca afiseaza gropile. Utilizatorii pot actualiza informatia, pot semnala gropi noi sau alte obstacole. Singurul dezavantaj e ca nu iti arata exact locul (banda de circulatie de exemplu) in care e groapa si deci trebuie sa fi cu ochii in 4.
Link: http://www.gropometru.ro

device-speedometer-digi4. Ulysee Speedometer
Probabil vitezometrul GPS cu cea mai mare acuratete, acesta masoara si diferite alte functii ca: accelerare, cea mai mare viteza atinsa, viteza medie si are si o busola.
Link: http://binary-toys.ch

unnamed5.Tune-in Radio
Aplicatia de radio are o functie de cautare care primeste absolut orice fel de cuvant cheie. Receptioneaza aproape toate frecventele – global. Ca sa nu iti mai pierzi timpul si atentia cautand muzica cand esti la volan!
Link: http://www.tunein.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s