Urmatoarea etapa din WRC – LOTOS Rally Poland

Raliul Poloniei va avea loc in perioada 02-05.07.2015. Cu o distanta totala de 1205km, din care 325km distribuiti pe 19 probe. Raliul este de categorie WRC, WRC2, WRC3 si Junior WRC, iar in ciuda faptului ca la acest moment inca nu s-a publicat nimic pe tema participarii lui la aceasta competitie, noi ne asteptam sa il vedem si pe conationalul de la Napoca Rally Academy in forma maxima in aceasta etapa a jWRC.

Raliul incepe joi in Mikolajki – zona care va gazdui 3 etape, fiind singura asemanare cu anul precedent.

Ziua de vineri  va contine mai mult de 150km de actiune, iar a doua parte include trei probe tur-retur, urmand ca duminica raliul sa se deplaseze inapoi in apropierea orasului.

Drumurile raliului polonez sunt rapide, iar viteza medie este aproape de cea din Raliul Finlandei. O alta dificultate pentru piloti este vizibilitatea restransa de vegetatia inalta in apropierea virajelor, vegetatie care poate ascunde pietre si santuri, acestia trebuind sa isi calculeze atent unghiul intern de abordare.

Masinile vor trebui echipate cu suspensie de pietris, iar in materie de anvelope componenta moale este principala, insa componenta dura va fi deasemenea acceptata.

Un teaser gasiti aici: LOTOS Rally Poland Previw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s