parlamentari analizand Codul Rutier

Codul Rutier, modificat in 2016

Ali Baba si cei 40 de hoti parlamentari au chef de proiecte de natura psihologica. Au stat ei si s-au gandit si, intru consfintirea politicilor duse pana acum, au decis ca reactia omului la anumite proiecte este ideala pentru diagnosticarea starii sale de spirit. Astfel, au hotarat sa propuna un set de modificari ale Codului Rutier, iar oamenii fie sa pufneasca in ras, fie sa se enerveze, simtindu-si ratiunea si bunul simt amenintate.

Prevederile editie 2016 ale Codului Rutier (preluate de pe site-ul Mediafax) ce urmeaza a fi la un moment dat fie votate, fie aprobate tacit cuprind o suma de masuri menite a dojeni contraventional sofatul agresiv. Asa ca se vor interzice anumite manevre, iar pentru altele vor fi inasprite pedepsele (care se vor aplica in continuare diferentiat, ramanand la latitudinea mmmm cui sa-i spun… organului).

Sa le luam alfabetic in ordinea ridicolului:

a) se va interzice demararea in tromba. Excelent! Iata o masura menita sa aduca o crestere reala economiei nationale. Se va fiinta, cu aceasta ocazie, sunt sigur, un (ma scuzati, iar trebuie) alt organ (aparent nu ajunge numarul celor care ne curteaza), a carui menire va fi masurarea minutioasa a trombei. Se va determina cu precizie care demarare reprezinta tromba si care nu. Daca da, tromba va fi analizata, clasata si pedepsita corespunzator. Milioane de romani vor deveni organe noi, cererea creata de numarul alarmant de trombe fiind greu de acoperit. Vom fi lideri in toata Uniunea la organe noi si vechi, bucurati-va!

b) realizarea intentionata a unui derapaj controlat in vederea intoarcerii sau rotirii vehiculului va fi pedepsita cu amenda contraventionala, intre 6 si 8 puncte. Dupa axa de rotatie, nu? In cazul adoptarii propunerilor in cauza, precis vom trebui sa modificam toate materialele pe care le puteti gasi inca pe site-ul nostru, legate de derapajele controlate. Le facem necontrolate pe toate, asta nu pare sa incalce nicio lege.

c) m-am enervat. Imi dau singur amenda!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s