Twizy WRCRallyPress

Parcarea laterala

Este bataia de cap numarul 1 a prea multor soferi. Ba ii stiu pe unii care in timp ce parcheaza lateral, isi misca buzele muteste, repetand instructiunile pe care si le amintesc (cum si le amintesc…) de la instructorul auto. Am sa incerc sa nu fiu atat de acru cat sa amintesc ce sustinii unii – ca daca cineva isi misca buzele atunci cand citeste, s-ar putea ca inteligenta sa nu fie cea mai mare calitate a sa.

Cred ca am ratat-o glorios si pe-asta. A near hit, cum ar spune Carlin. Ingrop ca pisica si trec mai departe, e musai sa iti arat ce e cu manevra asta.

Parcarea laterala, pe cuvant, poate fi distractiva. Iti trebuie doar ca frana de mana sa tina foarte (FOARTE) bine si un raport ok putere/greutate. Daca inca nu te-am facut sa ridici o spranceana, afla ca e modelul de parcare pe care as vrea sa o execut langa administratora blocului in care am ales exilul de cand traiul in minunatul sat numarul 1 al tarii a devenit inevitabil. Si am sa parchez asa cand voi fi sigur ca ma vede. Un moment bun ar fi chiar cand coboara din masina dansei, pe care o parcheaza civilizat, la trei sferturi de masina distanta de rabla din fata. Sau cand isi incepe activitatile mensuale legate de studiul consateanului aproapelui.

Si as face cam asa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s