Urmatoarea etapa din WRC – ADAC Rallye Deutschland

Raliul Germaniei se incheie astazi, 21.08.2016, si a inceput pe 18.08. Raliul se intinde pe o distanta de 1200 KM din care 300Km dedicati celor 18 etape speciale.

Startul si sosirea raliului vor avea loc in fata Porta Nigra Roman in Trier. Raliul are 4 tipuri distincte de etape: Drumuri inguste si accidentate in Mosel, traverse militare cu o multitudine de suprafete in Baumholder, drumuri rapide in muntii Eifel si teste pe teren neaccidentat in Saarland.

Raliul este considerat unul dintre cele mai dificile etape de asfalt de la sfarsitul sezonului. Lucrul eficient cu copilotii este esential pentru echipaje. Etapa din Baumholder este dificila din cauza suprafetei si a vremii inpredictibile.

Echiparea standard a masinilor este suspensie de asfalt in setare joasa pentru stabilitate si echilibru. Setarea este insa un compromise, deoarece raliul are suprafete diferite in acelasi grup de probe. Anvelopele sunt disponibile atat in component moale cat si in componenta dura pentru diferite conditii atmosferice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s