3 masini de concediu care merita luate in calcul

Am mai scris si cu alte ocazii despre masinile care ne trezesc un zambet de fiecare data cand ne intersectam. Astazi insa, scriem despre acele masini pe care nu ne asteptam vreodata sa le placem, insa incepem sa le vedem rostul.

  1. Audi A4 allroad

Prima oara cand ne-am intersectat cu el ni s-a parut o masina… batraneasca. Cutie automata, motor 3.0l, ditamai dricul. Mergand cu el am inceput sa ii apreciem toate calitatile. Este o masina robusta si potenta, cei 250cp isi fac treaba cu mare succes.

01-2012-audi-a4-allroad-quattro-fd

Scaunele din fata sunt extrem de comode, clima este perfect adecvata temperaturii de afara. Si in spate este loc suficient pentru pasageri, iar trapa din plafon contribuie activ la sentimentul pozitiv pe care ni l-a lasat aceasta masina. Nu duce lipsa nici de briz-briz-uri: peste tot gasesti suporturi pentru umerase si nu te teme: oglinzile nu iti trebuie in sensul in care iti trebuiau la o masina de acum 10 ani. Sistemul de afisaj te avertizeaza de tot ce ai avea nevoie.

lead9-2012-audi-a4-allroad-quattro-fd

Pret: cam 30.000 EUR pe mobile.de

  1. Volvo V90 cross countryVorbim de 235cp si 500Nm, impachetati cu grija intr-o bijuterie care arata asa:

    198825_new_volvo_v90_cross_country_studio

Este curent cea mai aspectuoasa de pe lista daca ar fi sa ne intrebi pe noi. In plus beneficiaza de toate sistemele de siguranta pantentate de inventatorul sigurantei auto. Interiorul este asa cum ne-au obisnuit suedezii de la o vreme incoace luxos si spatios. In plus fata de Audi, capacitatea portbagajului este mai mare, fara a sacrifica insa prea mult din spatiul pasagerilor. Si plafonul panoramic este mai generos decat la fratele sau german.d1f15836f9ea41ec8e93ef0edc6e3c1b.jpg

2017-volvo-v90-interior-overview

Pret: cam 60.000 EUR tot pe mobile.de

  1. BMW M5 break

Ne intoarcem la nemti pentru un BMW, evident M5, evident break pentru lista in cauza. Vorbim de 560cp si 500Nm dezvoltati de un motor de 4.4l, V8.

2014-bmw-m5-touring-randare

Aspectul exterior este destul de convigator, interiorul este si el detaliat. O problema ar fi spatiul la genunchi pentru pasageri, problema ce a mai fost evidentiata si in trecut. Portbagajul pare suficient de spatios, dat fiind spatiul pentru pasageri.

2017-bmw-m5-interior

Pret: cam 25.000 EUR tot pe mobile.de

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s