Mercedes #growup – merita

 

Nu de putine ori ma entuziasmez la vederea campaniilor bine facute, insa nu sunt multe campaniile care ma emotioneaza in adevaratul sens al cuvantului, atat de mult, incat sa vreau sa le impartasesc cu voi. Campania #growup, a reusit, insa, sa ma miste pana la lacrimi de cateva ori.

Va amintiti reclama de saptamanile trecute de la Ford, cu el care sta in taxi si isi intersecteaza privirea cu o ea, intr-un Fiesta alb? Eu suspectez ca are ceva inspiratie si de aici:

Nu stiu voi, dar eu (inca, dupa zeci de vizionari) simt fiorul de fiecare data.

Mai am:

 

 

De-a lungul timpului Mercedes au avut campanii minunate, centrate pe sentimentul privitorului. Primul exemplu care imi vine in minte este:

 

Dar campania #growup intrece de departe alte demersuri fie ale lor, fie ale competitorilor. Ca veni vorba, mie anul trecut mi-a placut si:

 

Revenind la #growup. Cu siguranta este una dintre campaniile pe care le voi tine minte multa vreme de acum. Mai mult, se poate ca la un moment dat sa imi serveasca de inspiratie pentru proiecte personale.

Este cu atat mai frumoasa cu cat obiectivul campaniei nu este de a schimba atitudini in piata. Cel putin nu de data asta. E doar un pas mai aproape.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s