Porsche Panamera 2018 – o noua poveste

Stiti deja, cu siguranta ca Panamera se situeaza destul de sus pe lista dorintelor mele, si asta era inca de pe vremea cand Panamera arata ca fratele mai urat si obsedat de sala al Boxterului. De data aceasta insa, e altceva.

2018-Porsche-Panamera-Cover

Lansat la Salonul Auto de la Paris, noul Panamera prezinta linii noi pentru spate, avand un aer mai sportiv decat generatiile anterioare. Stopurile sunt acum unite, dand un plus de modernism designului. Asa cum spuneam mai sus, profilul a primit un upgrade sportiv, spre deosebire de generatia anterioara cu pedigree de break:

2015_porsche_panamera_sedan_s-e-hybrid_s_oem_3_5002018-Porsche-Panamera-4-e-hybrid-121

In ceea ce priveste optiunile, Panamera numara nu mai putin de 15, de la modelul de baza la tractiune integrala, modele executive, hybrid si hybrid Turbo S. Insa, sa fim realisti – pentru aproape 100.000 EUR ne putem uita sub capota versiunii de baza, echipata cu V6 3.0l Twin turbo, tractiune spate si cutie automata PDK in 8 trepte. Cantarind aproape doua tone, Panamera dispune de 330 cp si  331 Nm pentru a se pune in miscare.

P17_0792_a3_rgb.0

Si interiorul a primit un plus de detalii, displayul de mari dimensiuni fiind pozitionat in paralel cu afisajul de bord. In partea din spate, pasagerii au si ei un display la dispozitie cu ajutorul caruia pot controla clima si (suntem convinsi) enerva soferul. Daca tot stai in spate, macar sa ai la dispozitie ceva cu care sa te distrezi.

Una peste alta, Panamera isi pastreaza locul pe lista mea, diferenta principala fiind ca acum pot recunoaste public, fara jena ca imi place!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s