Kia (iar) recheama Stinger in service – nu toate. Doar pe cele faine.

Bolidul Kia, introdus in urma cu cativa ani, nu face exceptia de la regula rechemarilor producatorului. De data aceasta insa, problema vizeaza doar masinile… galbene.

Daca esti ca noi, cand te uiti la o masina sport (care nu e M4) vezi doar cateva optiuni de culoare: negru sau galben. Si cum Kia nu e o masina de referinta in ceea ce priveste designul aparte, galbenul e singura optiune care iti poate spala onoarea de a te fi uitat cu apreciere la un Stinger.

Kia Stinger
Sursa foto: drivetribe.com

Ei bine, de data aceasta toate masinile Stinger galbene sunt rechemate in service din cauza unui defect care face vopseaua sa crape si sa se cojeasca de pe caroserie.

Aparent, defectul este cauzat de o componenta uleioasa a vopselei care are rolul de a-i conserva – ghici – longevitatea.

Reprezentantii companiei au declarat ca problema ar trebui sa ramana izolata la culoarea galben si ofera proprietarilor o vopseala noua plus garantie pe viata. O miscare curajoasa de brand, care creste Kia si in ochii nostri. Mai ales daca luam in calcul faptul ca, costurile raportate pentru fiecare vehicul sunt de 10,000 de dolari, practic tot profitul realizat din vanzarea acestora. Ne gandim ca totusi, majoritatea cumparatorilor au optat pentru albastrul din prezentarea masinii, sau rosul de la lansare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s