Baiatului cu Volvo de pe A2 – Bravo BO$$!

Ajung alene in spatele unui dop din B2 si las o distanta rezonabila, cat autorii acestuia sa vada ca ma grabesc, dar fara sa

ii agasez inutil. Masinile curg una dupa alta din fata Fabiei si ne continuam drumul linistiti.

Pana la el. (B 160 VOL – nu sunt 100% sigura, dar asta e), una bucata Volvo generatie… 2010-2012 de culoarea nisipului, cu a naibii de multa personalitate, dar cu fobie de acceleratie in B2. Spun asta pentru ca mai sus mentionatul se deplasa in B2 cu uluitoarea viteza de 120 km/h.

Justitiarul Autostrazii ma vede in spate, se da intr-un final la o parte si se lipeste ca guma de bara din spate a Fabiei. Facand un mic calcul mental, zic ca e mai simplu sa ma dau la o parte si sa il las sa se duca, daca tot l-am trezit din somn.

editorial sicane trafic
Arghhhh

Doar ca el calculase altfel. A venit dupa mine in B2, ca un scai afurisit de care nu scapi la o simpla scuturare. Am lasat Fabia sa isi faca magia, astfel incat dupa cea am ridicat piciorul de pe acceleratie, 500m mai tarziu ne deplasam cu fulminanta viteza de 90km/h. El tot acolo. Am continuat asa o vreme, pana cand – vazand un obstacol apropiindu-se in B1, am schimbat banda inaintea Justitiarului.

Aici, si-a pierdut complet rabdarea. Am simtit din spate un curent puternic de aer care mi-a obosit minim 20 din toti cei 64 de cai disponibili si l-am vazut depasindu-ma un pic cam aproape prin dreapta, atat de aproape cat sa ma tenteze sa intep un pic volanul spre dreapta ca sa facem si un test de siguranta pe generatiile mai vechi de Volvo.

El se duce, eu continui in regimul meu amuzandu-ma cu “copilotu-mi” cu privire la prieteniile fugare pe care ni le facem pe drumuri publice din cand in cand.

3 km mai tarziu ma trece un usor fior pe sira spinarii. Justitiarul nostru, in B1, cu (probabil) aceeasi viteza ca in momentul intalnirii noastre initiale.

Acum – va intreb pe voi. Daca tot nu se grabea, daca el voia sa se deplaseze cu 120km/h pe autostrada (perfect in regula), care a fost rostul sicanei? Sau doar a vrut sa imi arate mie ca Volvo-ul lui e mai pricopsit ca Fabia mea?

Sa ii spuna cineva baiatului ca stiu Logane mai vioaie decat Fabia ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s