Subaru se intoarce in WRC?

Dupa un deceniu de absenta si ceva mai mult de atat de la ultima victorie, iata ca apar zvonuri cum ca japonezii ar planui o

revenire in WRC.
Si nu oricum, cea mai verde fabrica de autovehicule, ar lucra la un hotohatch de categorie B care sa le aduca mai multa popularitate pe piata Europeana. Zvonul pleaca de pe site-ul japonez Response, unde, pana sa selectam limba engleza, ne prindem deja cum ca ar fi vorba sa se intoarca in 2020 in WRC.

subaru.JPG
2020 WRC, WRC, WRC, WRC, WRC, 1990, 1999…

Oricat ar fi de improbabil, dat fiind ca Subaru nu au in productie un model compact in acest moment, pe noi tot ne entuziasmeaza o asemenea perspectiva.

Nu exista imagini cu prototipul in momentul de fata, insa momentul publicarii lor ar putea fi nu prea indepartat. Cei de la Autosport.com sustin ca Akio Toyoda face presiuni pentru intoarcerea Subaru in competitie.

Zvonurile se intind si asupra unui misterios model cu motor central – turbocharged, hybrid, cu tractiune electrica pe puntea fata, insa nici aici nu avem vreo confirmare privitoare la acuratetea acestor informatii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s